دریای ورزش“، تیم شهروند ساری حریف خود را با شکست بدرقه کرد .
به گزارش دریای ورزش“، از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور، ساعت ۱۸ امروز تیم شهروند ساری در سالن جهان پهلوان سیدرسول حسینی شهرستان ساری میزبان حریف خود تیم سوهان محمد سیما قم بود که در پایان موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ برابر حریف خود پیروز شود .
تیم شهروند در همان ابتدای نیمه نخست بازی به گل رسید ، ساروی ها روی حملات دنباله دار خود توانستند بازهم دروازه تیم قم را باز کنند در ادامه دو تیم موقعیت های زیادی برای گلزنی داشتند اما راه به جایی نبرد و نیمه اول با همان نتیجه ۲ بر ۰ به سود شهروند ساری به پایان رسید .
در نیمه دوم تیم قم که برای جبران نتیجه وارد میدان شده بود توانست به گل برسد در ادامه تیم شهروند توانست روی یک ضد حمله گل سوم را وارد دروازه تیم محمد سیما قم کند اما این پایان کار نبود و قمی ها نوانستند در ثانیه های پایانی یکی از گل های خورده را جبران کنند و بازی با نتیجه ۳ بر ۲ به سود شهروند به پایان رسید .
گلزنان بازی : مراد ناظری، علی اسعدی ، پژمان بهادیوند ( شهروند ساری )
محمد بیضایی نژاد، ناصر اطمینان ( محمدسیما قم )
سایر نتایج :
جدول :