دریای ورزش“، تیم نساجی مازندران با برتری مقابل تیم گل گهر سیرجان به مرحله یکچهارم نهایی جام حذفی فوتبال کشور راه یافت .
به گزارش دریای ورزش“، نساجی و گلگهر امروز (سهشنبه) در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی ۳ بر یک نساجی به پایان رسید.
در این بازی ابتدا مرتضی منصوری در دقیقه ۱۶ برای نساجی و در ادامه رضا شکاری در دقیقه ۳۰ برای گلگهر گلزنی کردند تا نیمه نخست با تساوی به پایان برسد. در نیمه دوم اما ارسال شجاعی برای کریم اسلامی تکلیف بازی را روشن کرد تا با گل اسلامی، نساجی دوباره پیش بیفتد.
در دقایق پایانی گل گهر این شانس را داشت که بازی را به تساوی بکشد اما یک موقعیت عالی را در مقابل دروازه از دست داد. آنها خیلی زود جریمه شدند و در وقتهای تلف شده گل سوم را توسط رضا جعفری دریافت کردند تا بازی ۳ بر یک شود.
با این نتیجه شاگردان امیر قلعهنویی خیلی زود از جام حذفی کنار رفتند. این دیدار در ورزشگاه امام رضا به میزبانی نساجی برگزار شد.