دریای ورزش“، صد و چهل و ششمین دیدار این فصل لیگ برتر والیبال ایران با شکست خانگی و ۳ بر دو تیم هورسان رامسر مقابل مس رفسنجان همراه بود.
به گزارش دریای ورزش“، شاگردان آرش صادقیانی در تیم هورسان در ست های سوم و چهارم نتایج ۲۶ بر ۲۴ و ۲۵ بر ۲۳ را به ثبت رساندند و شاگردان محمد محمد کاظم در تیم مس نیز در دست های اول، دوم و پنجم ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۲۳ و ۲۲ بر ۲۰ به برتری رسیدند.
این مصاف زیبا و پر حاشیه هفته بیست و یکم با حضور ۷۰۰ تماشاگر ۳ ساعت و ۳۶ دقیقه به طول انجامید که در پایان آن جواد حسین آبادی و عثمان فریاد علی با ۳۵ و ۳۳ پوئن امتیاز آورترین بازیکنان لقب گرفتند.
نماینده رامسر در ادامه ناکامی های نیم فصل دوم یک پله سقوط را تجربه نمود و با ۱۰ برد، ۱۱ باخت و ۲۷ امتیاز در جایگاه دهم جدول قرار گرفت تا در هفته بیست و دوم روز چهارشنبه ۲ اسفند در اسلامشهر برابر طبیعت رده چهارمی به دنبال جبران نتیجه دور رفت و بهبود شرایط خود باشد.