امروز

پنج شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴

  ساعت

۰۹:۵۳ قبل از ظهر

سایز متن   /

دریای ورزش“،  تیم فوتبال خیبر در یک بازی حساس و پرتنش، عصر پنجشنبه میزبان نساجی مازندران بود و با پیروزی ۱ بر ۰ بقای خود در لیگ برتر فوتبال ایران را جشن گرفت.

 

به گزارش دریای ورزش“، دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و نساجی مازندران از هفته بیست و هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور عصر امروز پنجشنبه ساعت ۱۷ در ورزشگاه تختی برگزار شد و با نتیجه ۱ بر ۰ به پایان رسید.

محمدجواد محمدی در دقیقه ۳۵ از روی نقطه پنالتی گل نخست خیبر را وارد دروازه نساجی کرد تا ۲ تیم با همین نتیجه به رختکن بروند.

در دقیقه ۷۵ پنالتی نساجی توسط کمک داور ویدیویی رد شد که همین امر باعث شد بازیکنان نساجی اعتراض کرده و برای دقایقی این دیدار متوقف شود.

در نهایت تلاش ۲ تیم برای باز کردن دروازه رقیب در نیمه دوم بی‌فایده بود و این دیدار با نتیجه ۱ بر ۰ به سود خیبر به پایان رسید تا تیم لرتباران در لیگ برتر ماندنی و سه بازی بعدی آن تشریفاتی باشد.

محمدرضا دیناروند، مسعود محبی، حسین ابرقویی‌نژاد، سید محمداحسان حسینی، سینا خادم‌پور، محمد عباسی، امیرحسین رنگرز جدی، فرید امیری، مهدی گودرزی، محمد صابری‌پور، محمد جواد محمدی یاران سعید دقیقی در تیم خیبر مقابل نساجی بودند.

لوان پولی، امیرمحمد هوشمند، امیرحسین سام‌دلیری، مرصاد سیفی، منصور باقری، کوین یامگا، مهرداد رضایی، سیامک نعمتی، سیدمحمدرضا حسینی، عارف رستمی، حامد پاکدل به عنوان یاران ساکت الهامی در تیم نساجی مقابل خیبر حاضر شدند.

محمدرضا تارخ داور این دیدار بود همچنین حسین زیاری به عنوان داور VAR ، علی احمدی کمک او برای این بازی بودند و حسین خانبان نیز نظارت این دیدار را برعهده داشت.

 

برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی